Защо тапети? » Лепене на тапети Варна
397
post-template-default,single,single-post,postid-397,single-format-standard,non-logged-in,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Защо тапети?

Защо тапети?

Според последни проучвания, при нормална експлоатация тапетите могат да се запазят пет пъти по-дълго отколкото боята. Повечето винилни тапети, могат да запазят своята красота най-малко 15 години, докато повечето боядисани повърхности изискват често почистване и пребоядисване на всеки 3 години. Изчислено е, че с поставяне на винилни тапети, може да спестите над 30% от своите средства. Неслучайно, стените на офисите на големите фирми са покрити с тапети – вижте клоновете на големите компании и банки (банка ДСК, например ).

Съвременните тапети носят топлина, уют и текстура, която не може да се пресъздаде с боядисване или специални мазилки. Преди ерата на интернет, нямаше от къде да вземем идеи, но в момента може да намерите в интернет всякакви проекти с тапети. Ако искате да направите промяна в дизайна на вашето жилище или офис, достатъчно е да си направите само една стена с подходящи тапети и стаята ви ще придобие уникален дизайнерски вид.

И ето още едно предимство. Ако стените ви имат малки дефекти, неравности или пукнатини, може да ги скриете лесно с поставяне на плътен винилов тапет.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Call Now