Монтаж на стенни декорации » Лепене на тапети Варна
15419
page-template-default,page,page-id-15419,non-logged-in,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Монтаж на стенни декорации

Накарайте плоските стени да оживеят

 

Ако искате да предизвикате атмосфера на изящество и красота в своя дом, може да използвате стенни профили от Полиуретан или EPS (стиропор), които съществуват във всички размери, форми и стилове. От прости и гладки до фино изваяни. Те са леки, лесни за инсталиране, боядисване и много от тях се предлагат в гъвкав формат за използване върху извити стени и тавани. Те ви позволяват да създавате безкрайни комбинации от облицовки или рамки по стените и таваните.

 

Има много производители на декоративни профили, но водещи са белгийски и италиански фирми.При тях качеството е без компромис и съответно цената им е по-висока.

Има много особености при рязането, залепването и обработката на декоративните профили от EPS и Полиуретан. Освен това се изисква сръчност и безкрайно търпение. Съветвам Ви да се обърнете към мен или друг специалист с опит за консултация и постигане на перфектен монтаж.

 

Може да се свържете с мен за следните видове услуги:

 

  • монтаж на стенни и таванни декорации от ЕPS (стиропор) , полиуретан и др.;
  • монтаж на декоративни тухлички;
  • монтаж на технически камък и стенни облицовки;

Call Now