Лепене на тапети и фототапети

Лепене на тапети и фототапети

Всички искаме уютен и стилен дом. Освен мебелите, основното, което ни кара да се чуваме прекрасно вкъщи, е начинът, по който изглеждат стените ни – цветове, акценти, релефи.

Най-лесният начин да раздвижим дома си е с акцент – колона, стена или част от нея в различен цвят. Разбира се, винаги това може да и с помощта на боядисване. Но колко по-всеобхватни възможности имаме, ако използваме тапет или фототапет.

Съвременните производители ни предлагат безкрайни нюанси, всякакви варианти на шарки, релефи, текстури. При фототапетите изборът също е огромен. Единственото, което се иска, е въображение – панорами на мечтани градове, природни красоти, вълшебни приказки за нашите деца….

Не е за подценяване, че тапетът и фототапетът скриват различни несъвършенства по стените – леки пукнатини или липса на фина /и скъпа/ шпакловка.

Безкрайните възможности при избора на тапети и фототапети вървят ръка за ръка с различни ценови диапазони. Но и тук изборът е достатъчно голям, за да задоволи всеки бюджет. Разбира се, по-ниската цена обикновено е обоснована от по-ниско качество. За това всеки трябва реалистично да прецени кои са му приоритетите, с кое може да направи компромис и с кое не. И да има предвид, че стените не се ремонтират всяка година.

Основното, с което не трябва да правите компромис, е качественото им залепване. Неправилен избор на лепило, лошото напасване на тапета и застъпващи се листи са най – честите несъвършенства. За съжаление, това разваля цялостното усещане в помещението и води до непредвидени разходи.

За да имате гаранции, че избраният от вас тапет или фототапет ще бъде правилно и трайно положен на повърхността, за която сте го предвидили, доверете се на мен. Имам значителен опит с всякакви тапети и фототапети, както и видове залепване – с напасване или без, хартиени, текстилни, полиетиленови и др., с мокро или сухо полагане и т.н.

Свържете се с мен, за да се възползвате от следните видове услуги, свързани с полагането на тапети и фототапети:

  • лепене на всички видове тапети от хартия, винил, флиз, текстил, раухфазер;
  • лепене на фототапети;
  • сваляне на стари тапети;
  • ремонт на тапети;